Arrangementen

Leg 't vast

Reserveren

Proeverijen, groepsdiners en besloten evenementen.

Drank en spijs

Proeverijen

Iedere maand wisselt Herberg In de Valk haar gastronomische 4 gangen menu. Elke maand nieuwe smaken en bijzondere combinaties van wijn en spijs. 2 maal per avond starten we met maximaal 12 gasten onze “Beleving”. Voor een gezelschap van minimaal 10 tot maximaal 12 gasten bestaat de mogelijkheid om een diner moment exclusief te boeken. Vanwege de beperkte beschikbaarheid raden we aan om vroegtijdig te reserveren.

Reserveer Per e-mail of telefonisch informeren we u graag over onze beschikbaarheid.

 

Zakelijk

Dineren

Voor een zakelijk diner bent u bij ons ook aan het juiste adres!

We gaan graag met u in gesprek betreffende de mogelijkheden.

Binnenkort ook

Slapen

Momenteel wordt er in onze zaal hard gewerkt aan de realisatie van 2 luxe hotelkamers. We verwachten begin april deze gereed te hebben voor uw overnachting.

Binnenkort meer informatie.

BESLOTEN DinER & EvenEMENT

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een vergadering of feest? Onze 3 ruimtes op de begane grond zijn geschikt voor uiteenlopende gelegenheden. Niet onbelangrijk: Herberg In de Valk serveert naast de nodige koffie, thee en drank ook hapjes en gerechten. Heeft u al wel eens aan een “Walking Diner” gedacht?

ReservEREN

Reserveren voor diner of benieuwd naar de mogelijkheden van een (besloten) event? Bel 0595 855 795. Herberg In de Valk is vrijdag tot en met zondag telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u ons altijd bereiken per e-mail; bistroindevalk@live.nl of via het contactformulier op deze website.

 

Zeg jij wat jij wilt? Wij regelen de rest.

Van een lezing met koffie en gebak tot een stijlvol en geheel gecaterd feest: de mogelijkheden zijn eindeloos.