Bed & breakfast

Vergeleken met de slaapvertrekken in de 17e eeuw, is er flinke vooruitgang geboekt. In de voormalige Kroonzaal op de eerste etage zijn twee luxe kamers met privé-badkamer gerealiseerd. Via een trap komt u bij een privéterras dat hoort bij de twee kamers.
Inclusief: ontbijt, koffie en thee op de kamer, afgesloten oplaadpunt voor uw eigen elektrische fiets, leenkano, prachtig uitzicht op het Boterdiep en de historische kerken van Middelstum.

Kamer Provence

Romantisch, landelijk Frankrijk.

Kamer Provence is ingericht door eigenaresse Evelien Aikema. Denk aan de geur van de lavendelvelden, de smaak van frisse rosé en de zon op je gezicht. En dat alles omlijst met barok en een snufje praal.

Huisdieren niet toegestaan.
Let op: onze kamers zijn, vanwege het ontbreken van een lift, helaas niet toegankelijk voor minder validen.

Kamer Bourgogne

Rijk, luxueus Frankrijk
Kamer Bourgogne is ingericht door eigenaar en chef-kok Mark Willem Evenhuis. Denk aan de weelde van Franse chateaus, de diepe tonen van een pinot noir en lederen designstoelen. En dat alles in rijke goudtinten en zwarte accenten.

Huisdieren niet toegestaan.
Let op: onze kamers zijn, vanwege het ontbreken van een lift, helaas niet toegankelijk voor minder validen.

Ontdek wierdedorp Middelstum en het Groningse Hogeland

Middelstum is een van de best bewaard gebleven radiaire wierdedorpen op het Hogeland van Groningen. Herberg In de Valk is een perfect startpunt om meer van Groningen te proeven. Wandel naar Borgterrein Ewsum en de 15e-eeuwse Sint-Hippolytuskerk. Of doorkruis het cultuurlandschap met adembenemende vergezichten en pittoreske dorpen. Voor de waterliefhebbers: leen onze kano en peddel het Boterdiep op.